TOP 10 PERSONAGES die fucking irritant zijn in een goede film

10. Leonard Nimoy in Invasion of the Bodysnatchers

Ik ben er nogsteeds niet over uit of deze film een guilty pleasure is of dat ik hem met recht cool mag vinden. In ieder geval is het einde kick-ass en zijn Donald Sutherland en Jeff Goldblum cool. Leonard Nimoy… is fucking irritant.
9. Tom Cruise in The Last Samurai
Opzich best een leuke film. Als je tenminste Tom Cruise eruit zou halen, want dan had je gewoon een samurai film met japanners, zoals het hoort. Want samurai zijn namelijk japans. Sorry Tom, it’s true.
8. David Schwimmer in Apt Pupil
Zeer vette thriller van Bryan “The Usual Suspects” “X-men” Singer. Alleen waarom er een leraar op school gespeeld moet worden door Ross is me bijster. Zelfs met idioot snorretje is hij altijd een friends personage en nooit een leraar op een school in een zeer vette thriller. Fuck off, Ross.
7. Charlton Heston in The Ten Commandments
In het begin gaat het wel. Beetje banter tussen hem en Yul Brynner or whatever the hell his name is. Dat werkt wel. Zodra hij echter het woord van God (dubbelrol van Heston) heeft gehoord en gaat preken over wat “The God Of Abraham” allemaal wel niet wil en wat niet wordt hij irritant. I was rooting for Rameses.
6. Shane Brolly in Underworld
Stoere actiefilm over vampiers en weerwolven en what not. Coole mythology vooral, maar Shane Brolly is een nogal irritant personage. En hoe kan het ook anders als je zo’n domme naam hebt. Brolly. Haha.
5. Gothmog (The Pink Orc With A Tumor Instead Of A Head) in The Lord of the Rings: The Return of the King
Hij heeft een tumor in plaats van een hoofd.
What the fuck.
4. Joe Pesci in Lethal Weapon 2, 3 en 4
Whatever you want, Leo Getz. Get it? Getz? Get? Getz? Dat is me wel bijgebleven, dat zinnetje. Andere dingen die mij bijgebleven zijn zijn het feit dat Mel Gibson zijn arm steeds uit de kom haalt en dat ik Joe Pesci wil doodschieten.
3. Juggernaut in X-Men: The Last Stand
“I’m the Juggernaut, bitch!”
Echt. Ga alsjeblieft nooit meer in een film spelen. Ever.
2. Eli Wallach in The Good, The Bad and the Ugly
The Good, The Bad and the Fucking Irritant.
1. Wes Bentley in American Beauty
ROT FUCKING OP MET JE FUCKING CAMERA!!! GOD FUCKING DAMNIT!!! DOE NORMAAL!!! PRAAT GEWOON!!! WEES NIET ZO FUCKING WEIRD!!! What. The. Fuck. Can I say ‘fuck’ one more time? FUCK. Zonder hem had ik de film niet hoeven haten.

4 comments

  1. maar… maar….

    Ik vind Shelley Duvall leuk in the Shining.

    There, I said it!

    Ik nomineer Natalie Portman in Revenge of the sith…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *